Bedrijven

woman, portrait, face-1721069.jpg
Een verbeterd bedrijfsresultaat begint bij slaap.

Slaap heeft een enorme impact op prestaties, concentratie, weerbaarheid, gemoed en energie.
Als bedrijf heb je graag uitgeslapen, energieke medewerkers die ten volle kunnen functioneren.
Goede slaap is vaak het eerste dat te lijden heeft onder de invloed van stress.

Wanneer slaapproblemen langere tijd aanhouden heeft dat impact op de energie, concentratie, prestatie en weerbaarheid van uw medewerker. Helaas zoeken mensen met slaapproblemen gemiddeld pas na 3 jaar hulp. En in die 3 jaren zijn ze minder in staat geweest om voluit te presteren.

Wat zou het voor deze mensen (en daarmee uw bedrijfsresultaat) betekenen als ze al zeer snel na het opkomen van de slaapproblemen hulp zouden krijgen en hun slaapproblemen achter zich kunnen laten?

geeuw
Slaapcoach traject

Heb je één of meerdere medewerkers die kampen met stress en slaapproblematiek?
Voorkom langdurige uitval en borg de gezondheid én inzetbaarheid van uw medewerker.
Boek voor hen een slaaptraject bij SLAPEN VOOR JOU.

Meer dan 85% van de cliënten slaapt binnen 1 slaapcoachtraject weer goed.

Tijdens een traject kijken we niet alleen naar slaap, slaap hygiëne en slaapomgeving, maar ook naar voeding, beweging, ademhaling, regelmaat, het inlassen van rustmomenten in de dag en hoe de persoon omgaat met stress.

Slaapcoaching bedrijven
Bedrijfspresentatie of workshop

Gelukkig zijn veel bedrijven en instellingen positief betrokken bij de vitaliteit van hun medewerkers. Slaap is daarvan het belangrijkste onderdeel. Alles begint immers bij slaap.

Wil je als onderdeel van het vitaliteitsprogramma je medewerkers trakteren op een leuke en leerzame workshop over slaap? Voor kleinere groepen (tot 20 man) is een actieve workshop te boeken.

Voor grotere groepen of  geef ik presentaties over slaap.

rusten
Samenwerking met HR en/of ARBO-arts

Regelmatig werk ik samen met HR-managers en ARBO-artsen van bedrijven met mensen met slaapproblemen. Ik heb al vaak positief kunnen bijdragen aan de verbetering van slaap en herstel bij cliënten met stress/spanningsklachten, burn-out en Long-Covid klachten.