Bedrijven

woman, portrait, face-1721069.jpg
Een verbeterd bedrijfsresultaat begint bij slaap.

Slaap heeft een enorme impact op prestaties, concentratie, weerbaarheid, gemoed en energie.
Als bedrijf heb je graag uitgeslapen, energieke medewerkers die ten volle kunnen functioneren.
Goede slaap is vaak het eerste dat te lijden heeft onder de invloed van stress.

Wanneer slaapproblemen langere tijd aanhouden heeft dat impact op de energie, concentratie, prestatie en weerbaarheid van uw medewerker. Helaas is slapen nog een taboe en zoeken mensen met slaapproblemen gemiddeld pas na 3 jaar hulp. En in die 3 jaren zijn ze minder in staat geweest om voluit te presteren.

Wat zou het voor deze mensen (en daarmee uw bedrijfsresultaat) betekenen als ze al zeer snel na het opkomen van de slaapproblemen hulp zouden krijgen en hun slaapproblemen achter zich kunnen laten?

vrouw slaap
Slaapcoach traject

Heb je één of meerdere medewerkers die kampen met stress en slaapproblematiek?
Voorkom langdurige uitval en borg de gezondheid én inzetbaarheid van uw medewerker.
Boek voor hen een slaaptraject bij SLAPEN VOOR JOU.

Meer dan 90% van de cliënten slaapt binnen 1 slaapcoachtraject weer goed.

Tijdens een traject kijken we niet alleen naar slaap, slaap hygiëne en slaapomgeving, maar ook naar voeding, beweging, ademhaling, regelmaat, het inlassen van rustmomenten in de dag en hoe de persoon omgaat met stress.

Slaapcoaching bedrijven
Bedrijfspresentatie of workshop

Gelukkig zijn veel bedrijven en instellingen positief betrokken bij de vitaliteit van hun medewerkers. Slaap is daarvan het belangrijkste onderdeel. Belangrijker nog dat beweging en voeding. Alles begint immers bij goede slaap.

Wil je als onderdeel van het vitaliteitsprogramma je medewerkers trakteren op een leuke en leerzame workshop over slaap? Voor kleinere groepen (tot 30 personen) is een actieve workshop te boeken.

Voor grotere groepen of  geef ik presentaties over slaap.

Inspiratieworkshop 
Een workshop van een dagdeel voor een groep medewerkers tot 30 personen. Er zijn 4 mogelijke invullingen:

 

Presentatie  
Een (keynote) presentatie als onderdeel van bijvoorbeeld een vitaliteitsdag. Groepsgrootte tot max 400 mensen. Er zijn 4 mogelijke invullingen. 

 

1 Slapen voor succes en werkgeluk.
Slapen is de nr 1 succesfactor voor een succesvolle carrière én dagelijks werkgeluk. Verbeter je slaap voor een leuker (werk-)leven. 

2 Slapen voor shiftwerkers. 
Mensen die in ploegendiensten werken, hebben meer last van een verschoven bioritme. Hoe kunnen zij zorgen dat ze wel energiek en uitgerust wakker worden?

3 Slapen voor mensen die onder zeer hoge druk werken. 
Sommige beroepen vragen mentaal het uiterste van mensen. Het werk gaat gepaard met enorme verantwoordelijkheden en die zijn lastig uit te schakelen. Hoe kunnen deze mensen ’s avonds de slaap toch goed vatten?

4 Slaap en hormonen
Tijdens de overgang, je zwangerschap en je cyclus  verandert je slaap. Hormonen spelen hierbij een hoofdrol. Hoe kun je slaapproblemen door hormoonveranderingen het beste aanpakken en voorkomen?

775A9622 2 bewerkt
Workshop
775A9807 2 bewerkt bewerkt
Presentatie
rusten
Samenwerking met HR en/of ARBO-arts

Regelmatig word ik ingeschakeld door HR-managers en ARBO-artsen van bedrijven. Ik heb al vaak positief kunnen bijdragen aan de verbetering van slaap en herstel bij cliënten met stress/spanningsklachten, burn-out en Long-Covid klachten.

Workshop voor HRM en Leidinggevenden
Bij 47% van de mensen die zich (langdurig) ziekmelden spelen slaapproblemen een rol.

 

In deze workshop gaan we in op de vroegtijdige signalering van slaapproblemen, het omgaan met mensen met slaapproblemen en het voorkomen van uitval. Ter preventie van langdurig verzuim. 

Carinha Uytterhoeven
HRM en leidinggevenden

Nieuw!
Ticket naar Vitaliteit
Dit programma bestaat uit 3 ijzersterke workshops waarbij je jouw medewerkers dé boost op het gebied van leefstijl, mindset en slaap geeft.

Wil je graag aandacht besteden aan vitaliteit binnen jouw organisatie, maar ontbreekt het je aan tijd om het te organiseren? Dan hebben wij dé oplossing voor jou.

Download hier de brochure:

Ticket naar Vitaliteit brochure

ticket naar vitaliteit
Team Ticket naar Vitaliteit