Kinderen en tieners

child, girl, face-666133.jpg
Loop je met je kind tegen een van de volgende zaken aan?

Angsten, nachtmerries, bedtijd drama’s, herhaaldelijk uit bed komen, bedplassen, stoppen met de speen lukt niet, niet zelfstandig in slaap vallen, oververmoeidheid, moeilijk inslapen, vaak wakker in de nacht, te vroeg wakker worden, je kind niet begrijpen, niet slapen in het eigen bed, niet moe bij het naar bed gaan, concentratieproblemen. 

sleeping, child, napping-1311784.jpg
Goede slaap is goud waard

Een goede slaap is heel belangrijk voor de ontwikkeling van je kind. Slaapgebrek heeft een negatieve impact op het gemoed, de concentratie en hersenontwikkeling. Slaapproblemen zijn vaak frustrerend voor ouders én kind en kosten veel energie. Wacht niet te lang met hulp inschakelen. Meestal lukt het om, afhankelijk van de hulpvraag, binnen 3-8 weken grote verbeteringen te bereiken. 

dream, baby, boy-5071191.jpg
Doe het samen

Als ouders kun je veel betekenen voor je kind op het gebied van slaap. Wil je je kind ondersteunen, maar weet je niet goed hoe? Schakel dan een slaapcoach in voor een consult of traject. Sommige problemen los je nou eenmaal samen makkelijker op. Ik geloof in een vriendelijke aanpak waarbij het kind kalm en rustig leert slapen, liefdevol ondersteund door de ouders. 

Wat kan een kinder- en tienerslaapcoach betekenen?

Kinderen en tieners zijn volop in ontwikkeling. Nieuwe indrukken en ervaringen, sociale contacten, er moet veel verwerkt worden in de nacht. 
Bij de ontwikkeling van kind naar tiener is er in de tienerfase ook nog de invloed van hormonen op slaap. Soms leiden bovenstaande punten tot slaapproblemen.

Samen kijken we naar het probleem, zoeken naar de oorzaak en komen met een structurele oplossing. 

Tijdens een traject neem ik naast slaap, voeding en beweging ook de slaapomgeving en slaaphygiëne mee. Zo kijk ik welke oplossing het beste past bij jullie kind en jullie gezin. Afhankelijk van het probleem duurt een slaaptraject bij kinderen gemiddeld 3-8 weken. 

Bij SLAPEN VOOR JOU weten we waar we het over hebben. Ik ben goed opgeleid, heb jarenlange coachervaring, beschik over ruime kennis en heb een groot netwerk therapeuten en behandelaars waar ik mee samenwerk..

Jarenlange ervaring

Zeer tevreden clienten

Snel resultaat

Professionele begeleiding

Pakketten

Pakketten

Pakket A
Telefonische kennismaking – Intakegesprek – slaapplan op maat – 2 sessies begeleiding en dagelijks contact via Whatsapp voor alle vragen. 


Pakket B
Telefonische kennismaking – Intakegesprek – slaapplan op maat – 4 sessies begeleiding en dagelijks contact via Whatsapp voor alle vragen. 


Pakket C
Telefonische kennismaking – Intakegesprek – slaapplan op maat – 6 sessies begeleiding en dagelijks contact via Whatsapp voor alle vragen. 


Ook te boeken:
– Huisbezoek 
– Avondcoaching
– Nachtcoaching