Lees hier de ervaringen van anderen

Hieronder vind je de ervaringen van anderen: volwassenen, jong-volwassenen en ouders van kinderen, baby’s en pubers.

Reviews geven een beeld van de slaapcoaching van SLAPEN VOOR JOU en hoe deze mensen heeft geholpen. Ook geeft het een inkijk in hoe zij de trajecten hebben beleefd. Hieronder staan een aantal recente ervaringen van mensen met uiteenlopende slaapproblemen die goed geholpen zijn. Kijk voor meer reviews ook op mijn Google pagina.

Ervaringen van volwassenen

Erik
ErikInnovatie Manager
Lees verder
“De slaapcoaching is voor mij een echte eye-opener geweest. Figuurlijk dan, want door de coaching doe ik vaker en langer mijn ogen dicht, slaap ik kwalitatief goed en merk ik aan mijn stemming wanneer ik niet genoeg op mijn slaap let. Carinha is heel goed om in klare taal uit te leggen wat er nodig is om slaap weer in orde te brengen. Kwalitatief slapen is zo een luxe en de methode van leren is zo fijn dat ik de leidraad ook weer zelfstandig kan oppakken bij een terugval. ”
Kevin
KevinLogistiek Medewerker
Lees verder
“Dat ik binnen zo'n korte tijd weer zou kunnen doorslapen had ik vooraf niet voor mogelijk gehouden. Jarenlang lag ik 's ochtends vroeg uren wakker. Nu ben ik verbaasd dat ik gewekt word door mijn wekker. En ik voel me overdag zoveel energieker dan voorheen. Dankjewel voor de hulp.”
Bonnie
Bonnie Manager Sportschool
Lees verder
“Na 11 jaar lang 3-5 uur per nacht te hebben geslapen functioneerde ik overdag niet meer. Ik zat ziek thuis en dacht dat ik nooit meer goed zou kunnen slapen. Nu slaap ik weer goede nachten. De tips en uitleg hebben me heel goed geholpen. Ik heb de sessies als zeer positief en fijn ervaren. Slaapcoaching bij 'Slapen voor Jou' kan ik iedereen met slaapproblemen aanraden.”

Ervaringen kinderen en pubers

Tom
Tomvader van Emma
Lees verder
Emma was heel angstig en bang om in haar eigen kamer te slapen en sliep vaak bij ons in bed. Toen de angst erger leek te worden hebben we hulp ingeschakeld. Hadden we dat maar eerder gedaan! We hebben haar kunnen begeleiden op een manier die voor Emma werkt. Binnen een aantal weken sliep Emma iedere nacht in haar eigen bed, de angst is weg en ze weet dat ze altijd naar ons toe mag komen, maar tot nu toe is dit niet nodig geweest.”

Ervaringen met baby’s

Ouders van Florian
Ouders van Florian5 maanden
Lees verder
We zijn met slaapcoaching gestart omdat onze zoon Florian van 5 maanden moeite had om zich over te geven aan slaap. Elke keer als we hem in bed legden ging hij hard huilen en met zijn armen en benen slaan. Hij sliep overdag dan ook nooit langer dan 45 minuten en ’s nachts moesten we er vaak 4x uit. Kortom we waren allemaal gesloopt. Carinha liet ons inzien dat Florian veel baat zou hebben bij een vast dagritme. Afstappen van het voeden op verzoek was even wennen maar doordat hij leerde om overdag meer te drinken konden we al snel de nachtvoeding (en kort daarop ook de late avondvoeding) afbouwen. Corona en een weekendje weg gooiden even roet in het eten maar daarna zijn we met hernieuwde moed begonnen met Carinha’s advies om controlled crying in te zetten. De wetenschap dat we Florian hiermee leren om een eigen slaaptechniek te ontwikkelen hielp om dit keer door te zetten. Na enkele nachten kon hij zichzelf binnen 10 minuten kalmeren en snel daarna sliep hij helemaal door. Als laatste stap zijn we met Carinha’s tips nog gestopt met de speen. We vonden dit erg spannend en waren bang dat de slapeloze nachten terug zouden komen maar de angst was ongegrond. Hij merkte het geeneens. Het was heel fijn om met Carinha te werken. Via de app hadden we dagelijks laagdrempelig contact over hoe het ging en waar we tegen aan liepen. Met alle tips, bemoedigende woorden en aandacht voor behaalde successen heeft ze ons door het traject gesleept. We zijn ontzettend dankbaar de technieken die wij en Florian geleerd hebben en waarop we altijd terug kunnen vallen en genieten nog steeds van heerlijke nachten.
Marijke, moeder
Marijke, moederjongetje van 14 maanden
Lees verder
Voordat we met het slaapcoach traject gestart waren sliep ons zoontje (14 maanden) ‘s nachts erg onrustig, hij werd veel huilend wakker (en wij ook…). De middagdutjes, met name het tweede slaapje gingen ook erg moeizaam (soms zelfs niet). Maar na het slaapcoach traject bij Carinha, slaapt hij (en wij dus ook!) nu ‘s nachts wél door! En ook de dutjes gaan nu goed. We kregen duidelijk handvatten en tips om een goed slaapritme te creëren voor ons zoontje. We hadden regelmatig contact over de voortgang en Carinha vroeg regelmatig hoe het ging, dat werkte erg fijn! We hebben een duidelijk verslag om nog eens na te lezen en op terug te vallen in de toekomst als dat nodig is, dat is voor ons een rustgevend idee, want dat goede slapen bevalt ons wel ;-).
Ben en Emma
Ben en Emma ouders van jongetje 8 maanden
Lees verder
Toen onze zoon acht maanden oud was hebben we Carinha aangeschreven omdat we er helemaal doorheen zaten. Het lukte maar niet om een fijn ritme te vinden en elke dag was het aftasten hoe het zou gaan. Zijn dutjes overdag waren onregelmatig en duurde maximaal 45 minuten, waarna hij niet uitgerust wakker werd. Ook ‘s nachts was hij vaak een paar uur wakker. We wisten niet wat we konden verwachten van de slaapcoaching, maar na een uitgebreide intake en een telefonisch consult, zijn we vol goede moed aan de slag gegaan. Carinha heeft een plan voor ons gemaakt dat goed aansloot bij onze stijl. Binnen een paar weken was alles dankzij de hulp van Carinha enorm verbeterd! Ze heeft ons zo veel nuttige tips gegeven, niet alleen over slapen maar ook over voeding. Onze zoon slaapt nu op vaste tijden en doet langere dutjes waardoor hij vrolijk en uitgerust wakker wordt. De nachten gaan ook veel beter. Kortom, wij voelen ons ook een stuk uitgeruster. We hebben de slaapcoaching door Carinha als heel prettig ervaren en kunnen het iedereen aanraden. Ze is super goed bereikbaar, reageert snel en heel uitgebreid. Door het gebruik van WhatsApp tijdens de coaching kon ze ons perfect begeleiden en was het voor ons laagdrempelig om tussendoor een extra vraag te stellen. Carinha is super positief ingesteld, behulpzaam en heeft ontzettend veel kennis die ze graag met je deelt. Heel veel dank!
Stephanie
StephanieMoeder van Jesie, 4 maanden
Lees verder
Wat een verademing om in contact te staan met Carinha! Onze kleine meid had moeite om in slaap te komen en had vaak korte slaapjes. Zelf vond ik het ook lastig om haar slaapritme te combineren met het ritme van haar 2,5 jaar oudere zus. Carinha heeft een duidelijk slaap- en voedingsschema voorgeschreven en door het dagelijkse contact, kreeg ik specifieke tips om bij te sturen waar nodig. Erg prettige communicatie en samen vierden we kleine successen. Enorm positieve en open persoonlijkheid en door de kleine stappen na 2 weken een verbetering waarbij je als ouders ook weer van opknapt 🙂
Sarah
Sarahmother of a little boy, 18 months
Lees verder
Carinha has given our family our nights and sleep back within 2 weeks! After many months of sleepless nights or sharing bed nights, we had reached a point of exhaustion. We were hopeless of the idea of full nights with our 18 month old son when we decided to seek professional help. We very quickly understood with Carinha the importance of consistency and were guided so well on a daily basis that we found the process smooth and therefore allowed our son to transition to a full night sleep in his crib in a relaxed way. We found great support in Carinha’s daily catch ups, encouraging messages and tips if our son would cry a little bit too much one night. This sleep plan has definitely reshaped our way of understanding our son’s sleep needs, from sleep times to ways of calming him down. I could never thank Carinha enough for giving us back the most important thing a parent needs: sleep!
Fleur
Fleur moeder van dochten, 6 maanden
Lees verder
Ik was heel sceptisch over slaaptrainen maar Carinha denkt met je mee en geeft een persoonlijk advies wat bij jou, je kindje en je opvoedstijl past. Er zijn zoveel dingen nu zoveel beter rondom het slapen van onze (baby) dochter. Wij bevelen Carinha van harte aan!
Moeder van Milou
Moeder van Milou16 maanden
Lees verder
Carinha heeft ons geholpen met het leren doorslapen van onze dochter van 1 jaar en 4 maanden. Onze dochter heeft nooit echt doorgeslapen, ze werd meerdere keren per nacht wakker en op een gegeven moment kregen we haar alleen nog in slaap met een fles. Na uitleg over een nieuwe dagstructuur en hoe we een slaaptraining in konden zetten, sliep ze na 1 nacht al door! Het was zo fijn om te merken dat we als ouders ook weer meer energie kregen hierdoor! Natuurlijk heeft ze nog steeds wel eens een nacht waarin ze minder slaapt, maar met de technieken van Carinha weet ik dat het weer goed komt. Bedankt daarvoor!