Over SLAPEN VOOR JOU

SLAPEN VOOR JOU is dé slaapcoach praktijk voor volwassenen, baby's en kinderen

Mijn missie

SLAPEN VOOR JOU gelooft in goede slaap voor iedereen. Niks is zo vervelend als wakker liggen terwijl je wilt slapen, opstaan terwijl je niet uitgeslapen bent en functioneren terwijl je er de energie niet voor hebt.

 

Dat hoeft niet.

 

Slapen is gedrag en gedrag kun je aanleren. Daar is het nooit te laat voor. Ook al slaap je al heel lang slecht, ook al denk je dat je nooit meer goed kunt slapen, óók jou help ik aan een goede slaap

 

* Tenzij er een bewezen medische oorzaak aan ten grondslag ligt. In dat geval verwijzen we je door naar een medisch slaapcentrum.

Mijn beloften

Ik help volwassenen binnen 3,5-6 maanden (6-8 sessies) aan een verbeterde slaap.

Een baby slaapcoach traject duurt 2-4 weken. Kinderen en tieners kunnen meestal binnen 3-8 weken succesvol begeleid worden.

Dat lukt bij meer dan 90% van de cliënten. 

Geen case is hetzelfde. Ik ga voor iedere slaapclient tot het uiterste om de oorzaak te achterhalen en de oplossing te bieden.  Ik stop niet voor we die gevonden hebben.  

 

Dat doe ik met professionele kennis van zaken, vastberadenheid, lichtheid en humor.

Bij SLAPEN VOOR JOU heb je de zekerheid dat je wordt begeleid door een gespecialiseerde en gecertificeerde slaapconsulent.

''Niets maakt me zo blij als een client die na een aantal sessies weer goed slaapt én uitgerust wakker wordt.''
Zittend in kleur scaled
Carinha Uytterhoeven - Slaapconsulent
Over mij

Ik ben Carinha Uytterhoeven, getrouwd met Sjuul en moeder van zoon Florian.

Na een mooie carrière in het bedrijfsleven heb ik het roer omgegooid en SLAPEN VOOR JOU opgericht. Een aantal jaren geleden kampte ik een tijd lang met zware slaapproblemen: inslapen was moeilijk, ik lag middenin de nacht lange periodes wakker en mijn nachten waren te kort. Ik werd niet meer uitgeslapen wakker.

 

Omdat ik kon geen goede hulp kon vinden besloot ik zelf op zoek te gaan naar antwoorden. Tientallen boeken en wetenschappelijke artikelen verder begon ik te begrijpen hoe slaap werkt. Met deze kennis leerde ik weer goed slapen. Wat een rijkdom om goed te kunnen slapen! Dat uitgeslapen gevoel gunde ik iedereen. Ik hielp vanuit enthousiasme mensen met slapen totdat het duidelijk was dat ik er mijn werk van wilde maken. En met die gedachte ontstond het idee voor een laagdrempelige slaapcoachpraktijk.

 

Na mijn opleiding tot slaapconsulent richtte  ik SLAPEN VOOR JOU op. De eerste jaren hielp ik vooral volwassenen, maar er kwamen steeds meer vragen van ouders met kinderen. Sinds 2022 ben ik ook opgeleid baby & kinderslaapcoach.

 

Ik geloof in goede slaap voor iedereen, zonder stress en zonder tranen.

Mijn communicatiestijl is informeel, ontspannen en met humor.

Mijn werkwijze is holistisch, waarbij mijn adviezen altijd gebaseerd zijn op wetenschappelijke kennis aangevuld met ervaring vanuit de praktijk.

 

Naast deze slaapcoachpraktijk ben ik ook actief als coach met paarden, waarbij ik zowel teams als een-op-een sessies begeleid. 
Ik ben opgeleid en gecertificeerd mental coach, paardencoach, slaapcoach en heb me bijgeschoold op het gebied van rouwverwerking, trauma, ademhaling en meditatie.