De snelste weg naar een blijvend goede slaap

Neem vandaag nog contact op voor een intakegesprek

Wat is slaapcoaching?

Een slaapcoachingstraject bestaat uit een aantal sessies waarin actief aan de slag gegaan wordt met jouw slaapproblemen.

 

Een traject start met een kennismaking waarin jij kort aangeeft wat je problematiek is, we spreken kort en we krijgen een gevoel of we een match zijn. Tijdens dit gesprek check ik of ik denk dat ik jou kan helpen, en we checken allebei of we willen samenwerken met de ander.

 

Na de kennismaking gaan we van start met de intake. Dit is een uitgebreid gesprek over jouw probleem. Daarna beginnen de coachingssessies. Jij houdt jouw slaaplogboek bij en stuurt mij die toe voor iedere sessie. Ik analyseer deze en dit bepaalt de inhoud van de volgende sessie. Iedere sessie is gevuld met educatie en informatie, gespitst op jouw problematiek. Geen traject is hetzelfde. Na iedere sessie krijg jij persoonlijk advies om mee aan de slag te gaan. 

 

Gedurende het slaapcoachtraject vormt jouw persoonlijk slaapplan zich. Gaandeweg verbetert jouw slaap. We stoppen niet voordat jij tevreden bent! Vaak is dit binnen 6-8 sessies. 

 

Slaapcoaching volwassenen

Wil jij dit ook ervaren?

Neem dan contact op en slaap binnenkort ook weer goed.