Volwassenen

girl, sleep, lying down-1733352.jpg
Loop je tegen een van de volgende zaken aan?

Moeilijk inslapen, ’s nachts wakker liggen, elke nacht op hetzelfde tijdstip wakker worden, te vroeg wakker worden en niet makkelijk terug inslapen, met weinig energie opstaan, niet moe bij het naar bed gaan, niet uitgeslapen bij het opstaan, spanningsklachten.

Boek een coachtraject bij SLAPEN VOOR JOU en leer binnen een aantal sessies jouw slaap te verbeteren zodat je weer met een uitgerust gevoel opstaat. 

man, guy, tired-5522892.jpg
Schakel hulp in voordat je oververmoeid raakt

Een goede nacht is goud waard.
Je legt je hoofd op je kussen, slaapt in en wordt uitgerust wakker. 
Helaas is dat voor veel mensen niet (meer) vanzelfsprekend. 

De gevolgen zijn heel vervelend. Je bent niet fit, presteert minder goed, bent minder gezellig en niet scherp.

Schakel hulp in voordat je oververmoeid raakt. 80% van mijn cliënten slaapt binnen 3,5 maand weer goed/sterk verbeterd. 

bed, sleep, girl-945881.jpg
De oplossing is binnen handbereik

Een veeleisende baan, een stressvolle periode, ploegendiensten, een gezin met jonge kinderen, het verlies van een dierbare, een periode van zorgen, overspannenheid of ziekte. Het zijn allemaal situaties waar je nachtrust onder kan lijden. Maar het hoeft niet.

 

Heb je het gevoel dat je alles al geprobeerd hebt? Dat er iets mis is met je? Dat je nooit meer normaal zult kunnen slapen? Ook dan help ik je aan een goede nachtrust bij SLAPEN VOOR JOU. 

 

Wat kan een slaapcoach betekenen?

Er zijn tientallen mogelijke oorzaken waarom je slechter slaapt dan je zou wensen. Een coach van SLAPEN VOOR JOU gaat samen met jou op zoek naar de oorzaak van je slaapprobleem.
Samen kijken we waar je tegenaan loopt en waar behoefte aan is.
Samen lossen we het slaapprobleem op én je krijgt voldoende inzicht om jezelf in relatie tot slaap goed te begrijpen. We kijken onder andere naar slaapgewoonten, slaapomgeving, slaaphygiëne, voeding, beweging, stress, rust en regelmaat.

 

90% van mijn cliënten slaapt binnen 6-8 sessies weer goed. 

 

Bij SLAPEN VOOR JOU weten we waar we het over hebben. Ik ben goed opgeleid, heb jarenlange coachervaring, beschik over ruime kennis en heb een groot netwerk therapeuten en behandelaars waar ik mee samenwerk.

Jarenlange ervaring

Zeer tevreden clienten

Snel resultaat

Professionele begeleiding

Pakketten

Er zijn 3 verschillende pakketten af te nemen 

A: Bij milde klachten (1,5 maand)
Telefonische kennismaking – intakegesprek – 2 slaapanalyses – 2 consults
B: Bij serieuze klachten (3 maanden)
Telefonische kennismaking – intakegesprek- persoonlijk slaapplan – 4 slaapanalyses – 4 consults – uitgebreide tips en informatie
C: Bij ernstige klachten: (8 maanden)
Telefonische kennismaking – intakegesprek- persoonlijk slaapplan – 6 slaapanalyses – 6 consults – 60 minuten beladvies – uitgebreide tips en informatie